Servicii

Servicii pentru producătorii mici de mobilier

 La Mobila Galaxy, oferim soluții profesionale și precise pentru producătorii mici de mobilier. Cu ajutorul utilajelor avansate și a experților noștri în prelucrarea materialelor, vă asigurăm piese pentru mobilier perfect dimensionate și finisate, adaptate nevoilor dumneavoastră. Calitatea și precizia sunt la baza activității noastre. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră!

Untimg1

Debitare / cantuire PAL

Realizăm cu precizie și calitate debitarea și cantuirea PAL-ului melaminat, transformând materialele în piese de mobilier adaptate nevoilor dumneavoastră. Profitați de tehnologia de vârf pentru a obține rezultate impecabile.

Găurire, Frezare

Vă punem la dispozitie solutia completa pentru piesele de mobilier, astfel nu trebuie să vă ocupati decât de asamblarea lor.

Untitled-1
slide_1

Proiectare mobilier

Echipa noastră de designeri pasionați și experimentați vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să transformați ideile în concepte vizuale și planuri practice. Indiferent de stilul sau funcționalitatea pe care clientul dvs. o caută, vă putem oferi soluții personalizate de proiectare a mobilierului.

Prelucrare CNC

Prelucrarea CNC reprezintă secretul nostru pentru piese de mobilier precise și complexe. Cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră, transformăm designul în realitate, oferindu-vă produse remarcabile și de înaltă calitate.

img1

Contact

Contactati-ne acum pentru a obtine o oferta personalizata nevoilor dvs.